Založ si blog

Poďakovanie z Trnavy

Týmto nevšedným spôsobom – oznamom chcem poďakovať pánovi doktorovi, oftalmológovi a očnému operatérovi, Jurajovi Horváthovi za vydarenú operáciu mojich očí, ktorej som sa nesmierne bála, a preto aj stále odkladala. Nad strachom som zvíťazila. Konečne moje oči videli a svietili lepšie.

Jeho pracovisko je na Poliklinike Družba na 1. poschodí v Trnave. Slúži nielen tunajším, ale prichádzajú za ním oční pacienti aj z okolitých dedín a miest od skorého rána. Pracuje s veľkým tímom zdravotníckych pracovníkov – sestier, aj s Mudr. H. Chrvalovou v modernej ambulancii.

Na zvedavé otázky, aký je, nech vám poslúžia moje odpovede: dochvíľny, prichádza do práce včas, skromný, nevznáša sa vo výšinách, nežiada pozdrav od svojich pacientov, ale ich on pozdraví svojím pozdravom „Vitajte“, lebo si ich váži. Má priateľskú povahu, na chodbe sa prihovára pacientom s úsmevom. Zrozumiteľnými otázkami pacienta sonduje, vysvetľuje, radí, pomôže. V práci nie je nervózny, ale pokojný. Bez namyslenosti, lebo je znalý príslovia „kto vysoko lieta, nízko padá“ a má vysokú inteligenciu. Práca pre neho nie je iba zamestnaním, ale povolaním a potešením. Jeho osoba si zaslúži samé superlatívy. Je to človek s veľkým Č, bez všakovakých manierov, nezaľúbený do svojho ega. Odkaz pre tých, ktorí sa boja očnej operácie: nebojte sa, je s lokálnou anestéziou – bez bolesti.

S odkazom vďaky

Antónia Korcová

Úprimné poďakovanie

30.07.2022

Po prechodenej chrípke ešte v r. 2000 mi ostalo choré srdce, dôsledky pociťujem ešte aj dnes ako 93 ročná. Rozhodla som sa vyhľadať za pomoci už vyliečených pacientov a iných múdrych ľudí, lekára s vysokým renomé. Našla som ho. Je to Mudr. Vladimír Maček, kardiológ. Cesta k nemu bola dlhá, trvala niekoľko týždňov. Chcem ho zviditeľniť aj touto cestou, ak vás [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

antoniakorcova

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 2525x
Priemerná čítanosť článkov: 1263x

Autor blogu

Kategórie