Založ si blog

Úprimné poďakovanie

Po prechodenej chrípke ešte v r. 2000 mi ostalo choré srdce, dôsledky pociťujem ešte aj dnes ako 93 ročná. Rozhodla som sa vyhľadať za pomoci už vyliečených pacientov a iných múdrych ľudí, lekára s vysokým renomé. Našla som ho. Je to Mudr. Vladimír Maček, kardiológ. Cesta k nemu bola dlhá, trvala niekoľko týždňov. Chcem ho zviditeľniť aj touto cestou, ak vás choroba srdca prinúti sa liečiť. Nikoho neodmietne. Mudr. Maček je doktor s veľkým D, s empatickým prístupom k pacientom, ktorých si váži, či je mladý, starší alebo po deväťdesiatke, či je robotník alebo intelektuál. Vysvetlí s trpezlivosťou a zrozumiteľne. Vo svojom odbore je vysoko znalý, ako ho opisujú niektorí starí lekári už na dôchodku. So svojou spolupracovníčkou zdravotnou sestrou šikovnou jazykovo zdatnou tvoria zohraný kolektív. Mudr. Maček na svoj Promočný sľub, ktorý je synonymom Hippokratovej prísahy, nikdy nezabúda. V mene svojom mu vyslovujem úprimnú vďaku. Tohto času pracuje na Poliklinike Trnava.

Antónia Korcová

Poďakovanie z Trnavy

21.09.2022

Týmto nevšedným spôsobom – oznamom chcem poďakovať pánovi doktorovi, oftalmológovi a očnému operatérovi, Jurajovi Horváthovi za vydarenú operáciu mojich očí, ktorej som sa nesmierne bála, a preto aj stále odkladala. Nad strachom som zvíťazila. Konečne moje oči videli a svietili lepšie. Jeho pracovisko je na Poliklinike Družba na 1. poschodí v Trnave. Slúži nielen [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

antoniakorcova

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 2528x
Priemerná čítanosť článkov: 1264x

Autor blogu

Kategórie