Založ si blog

Úprimné poďakovanie

Po prechodenej chrípke ešte v r. 2000 mi ostalo choré srdce, dôsledky pociťujem ešte aj dnes ako 93 ročná. Rozhodla som sa vyhľadať za pomoci už vyliečených pacientov a iných múdrych ľudí, lekára s vysokým renomé. Našla som ho. Je to Mudr. Vladimír Maček, kardiológ. Cesta k nemu bola dlhá, trvala niekoľko týždňov. Chcem ho zviditeľniť aj touto cestou, ak vás choroba srdca prinúti sa liečiť. Nikoho neodmietne. Mudr. Maček je doktor s veľkým D, s empatickým prístupom k pacientom, ktorých si váži, či je mladý, starší alebo po deväťdesiatke, či je robotník alebo intelektuál. Vysvetlí s trpezlivosťou a zrozumiteľne. Vo svojom odbore je vysoko znalý, ako ho opisujú niektorí starí lekári už na dôchodku. So svojou spolupracovníčkou zdravotnou sestrou šikovnou jazykovo zdatnou tvoria zohraný kolektív. Mudr. Maček na svoj Promočný sľub, ktorý je synonymom Hippokratovej prísahy, nikdy nezabúda. V mene svojom mu vyslovujem úprimnú vďaku. Tohto času pracuje na Poliklinike Trnava.

Antónia Korcová

Poďakovanie z Trnavy

21.09.2022

Týmto nevšedným spôsobom – oznamom chcem poďakovať pánovi doktorovi, oftalmológovi a očnému operatérovi, Jurajovi Horváthovi za vydarenú operáciu mojich očí, ktorej som sa nesmierne bála, a preto aj stále odkladala. Nad strachom som zvíťazila. Konečne moje oči videli a svietili lepšie. Jeho pracovisko je na Poliklinike Družba na 1. poschodí v Trnave. Slúži nielen [...]

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

antoniakorcova

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 2942x
Priemerná čítanosť článkov: 1471x

Autor blogu

Kategórie